midsommar på öland ... LYCKAT!

Hejsan
I onsdags fick jag äran att följa med två utav mina närmaste vänner och deras familj till Bödasand på öland. Så vi packade in oss i bilen, 6 personer och 3 hundar. Bilfärden bjöd på många roliga händelser och claes, (pappan) har nog södra sveriges sämsta humor. I alla fall så stannade vi på drive in på mcdonalds i karlskrona och beställde 14 cheesburgare, 3 chokladmilkshake, 1 kaffe, 3 läsk. Fråga oss inte hur vi orkade äta upp allt!

Böda var fantastiskt fint och vädret har vart strålande, midsommar dagen firade vi med det tradionella sillabordet och minigolf fram mot kvällningen. Sent var vi kompisar ute och umgicks med lite olika människor som var på campingen. (:  Ikväll kommer mina sysslingar och en hel del annan släkt så jag har lovat att stanna hemma. Men först måste jag baka, städa och rida.

Hoppas ni haft det lika underbart som jag, Anna!






äntligen sommar

var ju ett tag sedan ni hörde något ifrån mig. Idag kunde jag verkligen inte hindra mig själv från att skriva inne på min kära blogg. Det kliade i fingrarna, kanske beror det på att jag börjar bli kryare efter min lilla förkylning, eller är det pågrund av det otroligt vackra vädret?
Jag har tillbringat hela min förmiddag med att leta runt lite i våra gammla garderober. Hittade till min förvåning otroligt många roliga plagg!
Just nu sitter jag ute på altanen bara njuter utav sommaren!
Vad passar då inte bättre till, än en stor skål svenska jordgubbar?






detta blev mina två absoluta favvoriter!




Här sitter jag just nu och skriver med musiken på för fulla muggar! ^


RSS 2.0