inte min dag idag.



     Halloween dräkten 2009?

vaknade för en timme sedan, Somnade direkt när jag kom hem igår,
Mådde jätte dåligt. Snurrade i hela huvudet och NEJ jag hade inte druckit.
Det var att jag tog 2 värktabletter på tomm mage. Läskigt som bara den.
När jag vaknade var jag fortfarande snurrig och huvudet hänger inte redigt
med nu heller. Dessutom känner jag att det är min otursdag idag.
När jag städade välte jag ut hela krukan med sand i. Sen var jag nära
på att få en jävla mopp i ansiktet när jag öppnade städskåpet.


Men i vilket fall som hälst ska jag nog rida idag!
senare ikväll blir det dessutom att träffa ett par vänner tror jag.
Jag uppdaterade ju inte igår som jag lovade så jag kan ta det nu,
Vi åkte in till stan vid halv 8 och hyrde 2 skräckfilmer, varav 1 vi såg.
Crazy Eights, en skräckfilm som var bra i början men slutet var SÄMST
Iallfall så var det 8 vänner som bott på ett undersökningshem när dom var små.
dom 6 vännerna som fortfarande levde träffades på den sjundes begravning
när dom var runt 30. Så skulle dom åka ut i skogen till det gammla huset
där dom bott och hämta en ''skatt'' dom grävtner när dom var små.
Så var det något att dom hade dödat den 8:e flickan när dom var små.
Igenom att stänga in henne i en kista och glömmt henne där. så hennes ande
stänger in dom i huset som det inte finns någon väg ut i.
kampen om att överleva har börjat.



Skräckfilms kväll med flickorna

Nu måste jag göra mig iordning, Har bara suttut och lyssnat på michael jackson låtar och pluggat idag. Men efter slit och annat får jag äntligen åka till vännerna. Vi ska kolla skräckfilmer och fira haloween. :;D Så jag uppdaterar inatt/ikväll när jag kommer hem, Puss hej!



alltid lika fräsiga! :D


Dags att jobba..

Ja, jag måste faktiskt ''jobba'' en lov dag. Grupparbetet i So måste vara klart tills efter lovet och jag har knappt börjat. Gruppen jag är i består utav, Mario, Louise & Jag. Mario jag hoppas du har börjat skriva om satanismen nu! Louise & Jag skriver om Katolisicmen, JÄTTEKUL! Påven, tron, & traditioner är något jag kanske ska skriva om. detta suger... men vilketfall som hälst. Det är ju mig vi snackar om och jag kommer fixa det här. Hoppas jag! :) Iallafall så uppdaterar jag bloggen efter det. PUSS


hemma igen.

Nu är jag hemma från bion. Michael jacksons-This is it.
En underbart bra film som jag skulle kunna se många gånger om igen. Det ända minus den får är att början var lite dryg. Men efter en stund kom man värkligen in i den.  Jag har ju aldrig riktigt vart ett stort fan av MJ men efter denna filmen har jag nog ''fått upp ögonen för honom.'' Han verkar vara den där snälla härliga charmiga killen som vill allas bästa. Med det går ju massvis med rykten och annat att han inte är död. Tänk om han faktisk sitter någon stans och skrattar och har det bra med alla sina pengar. Om inte så RIP micheal, du har skängt oss alla så mycket. och som du säger i filmen. God bless you!


Filmen rekomenderar jag varmt till alla!
trodde den skulle vara bra, men inte såhär bra.


Ändrade planer!

Linnéa & jennifer frågade just om jag hade lust att följa med på This is it istället för att sitta hemma ikväll. SJÄLVKlART. Bion börjar klockan halv 8 så nu måste jag göra mig iordning, hejdå :D<3


frisyren :D


Måste rusa till..

Nu ska jag rusa till frisören. Jag visste inte äns själv att jag skulle klippa mig?


Rebeca rosenquist!

Efter som att jag är en sådan underbar vän lägger jag ut en länk HÄR till rebecas lilla blondinblogg! :)
www.busigabeca.blogg.se  och eftersom ni är sådana duktiga läsare kan ni ju ta och läsa hennes också! Kyss hej!


.


godmorgon!

Har inte sovit än men efter filmen skulle det sitta fint. känner att jag är väl förkänt ett bubbelbad när jag kommer hem! Jag och rebeca har vart uppe och pratat med olika folk. Min favvorit blev Max från växjö (: han har underhållt mig i över 5 timmar, Vi har ätit monster macka och nu dricker vi grönt teé. ingen höjdare men det håller mig iallafall vaken!  snart ska vi kolla på en skräckfilm. sedan blir det nog att sova? :)


aptofflorna är hemma, tror jag?

  



hiss & diss,

dags för veckans hiss och diss!



1. jag vill dissa den tråkigaste årstiden utav oss alla, som vi för visso just nu berfinner oss mitt i men den är verkligen hemsk. Jag måste säga att det dock är jävligt mysigt att börja med ''vinter kläder'' men det är verkligen inte alls bra med allt regn och dom mörka trista dagarna. Sommaren är what I want!

2. Diss nummer två går till tuggumi som tappar smaken efter drygt en timme. Det är verkligen en utav dom äckligaste sakerna jag vet, tuggumi som inte har någon smak längre. NEJ TACK! men tur att det finns Dual Action Ocean Mint



1. första hissen är så klart gaybloggen som kom med den smarta ideén att lägga ut hiss & diss i videoinlägg. Hans blogg är bra och värd att läsa. Jag tycker verkligen han är en utav dom bästa bloggarna!

2. Nutella Åhh det är absolut den bästa saken man kan äta! :) MUMMS. imorgon ska jag köpa 1 ny burk att sätta i mig! Det hjälper om man inte är på topp och man blir garanterat större! Rekomenderat till alla klena spinkisar ute i världen!


skallig eller inte?

Det här med att alla killar ska hålla på att raka av sitt hår på huvet nu`? Tror det är jätte många som gjort det. Te.x min bror och många utav hans vänner. Killar det är inte snyggt! Så hur skulle det se ut om alla tjejer gick skalliga? Ja hörrni kanske ska vi tagga ihop oss ett gäng och raka av oss allt hår, Ganska skoja att se allas reaktioner iallafall. Rebeca är med på idéen någon mer?



nu ska jag bada bubbelbadkar och sola lite, det kan behövas i det kalla gråa höstvädret.
Göra sig fresch och lyssna på musik är aldrig fel i badkaret, Senare ikväll åker jag troligt
vis in till stan för att möta upp Rebeca, kanske sova hos henne. Vem vet imorgon kanske jag är flintis?


.

Ny vaken och alltid lika mkt på hugget. Nu ska jag ut och rida. And i know har lovat mig själv och mina läsare att inte blogga för mkt om hästeriet. Men hursom hälst så är det de jag ska tilbringa min morgon med. Sen får vi la se vad jag skulle hitta på. Mammsen är ju också ledig så kanske hitta på något med henne? Annars åker jag säkert till någon kompis, REBECA? vi drar till stan! Ring mig när du ser detta honni. ajaj nu börjar det bli ont om tid. see you bitches! :D


.



Ska jag skaffa den nya eller ha kvar den gammla headern? :D
see you tomorrow bitches!


Morfars, kola!



GOTTI GOTT GOTT!
* 50 gram smält margarin
* blanda i 1 dl socker
* 2 dl sirap
* 3 msk kakao
*låt det koka upp,
vrid ner värmen till 2 grader,
låt koka i 3 & en halv minut.
*Ställ den ute i vintervädret eller kylskåpet! :D


så ser jag ut...


matakuten?

Jag måste erkänna att linnéa och jag haft en super skoj dag, på barnens kreativum! :D vi ägde på fotbollen & ''båttävlingen'' och så har jag och Linnéa kommit fram till att vi ska ta och mejla matakuten för att klaga på vår skol mat, ni från vår skola håller säkert med? Eftersom att skolmaten helt änkelt SUUUUUUUUUUUUGER!


who's whit me?

KREATIVUM,

idag ska jag och linnéa vara kreativa på kreativum ;)
bilder och lite annat skoj kommer senare idag. nu ska jag göra mig iordning
puss hej! :D





Lite finare, lite bättre..

Sitter här med dom tre släktingarna ELINOR LOUISE & FIAN. Dom andra åkte för en liten stund sedan. Nu sitter vi och läser högt ur den boken som vi har i skolan (medans mamma sover) en jävligt pervers bok. Rekomenderad för er lite K*tare personerna, HAHA den är värd ett gott skratt. Och bara för er så har jag spelat in ett kapitel, ursäkta att jag och Fian sitter och små pratar lite här och var ;)
(Börje är en nalle, & herman är en hund, tror jag ;P )




Fantastisk kväll!

Gårkväll var himmla mysig. Tjejerna samlades hos Louise & Elinor. Sen ringde jag ....... som vi mötte vid konsum. Satt där och pratade ett bra tag, himmla trevlig. Så gick vi tillbax till Flickorna. Ikväll kommer alla till mig, lägger in fler inlägg senare nu ska jag,



* Äta
* Städa
* göra mig iordning
*..... kommer
* tjejerna kommer ;)


bilderna!

Här kommer lite bilder från igår som jag lovat!
sover hos louise & elinor inatt så kommer alla andra
dit istället. Puss och ha en bra lördags kväll mina kära läsare!


  
     innan jag åkte                          Louise,jasmine,elinor & jag <3


    
                   Fian blir blond? ;)               Erik akta dig din fis gris jag är biff!


Gårdagen,

En lyckad gårdag, Jag, jasmin, Fian, Louise, Elinor, tim, erik & ngr kompisar till erik hjälpte till på tvillingarnas skola med halloween fest för dom yngre :) Mkt skratt & skrik. Haha jag jasmine & Elinor skulle försöka skrämma klass 3-5 tror jag det var på spökrundan, Hmm ja det gick ju som det gick. Sen skulle vi så klart gå ut en annan spkrunda med dom yngre, Fick bära en halva rundan, men gjorde inget för det var en liten gullig unge :) så fick jag vara med på danstävlingen med en liten flicka som inte hade någon att dansa med. Bilder & annat skoj kommer senare idag. :) Planerna för ikväll är att tjejerna antagligen kommer hem till mig äter tacos & kollar film pratar med mera. vi hörs. puss hej!


snabbis..


DÅLIG KVALITE!


spöken & häxor!...

Snabbis inlägg innan jag går ut. ska försöka spela in ett videoinlägg senare också! :) puss hej<3


.


Något att leta efter i sthlm! :D


sjuk..



som sagt, nu har jag gått och blivit dålig också ;s Men mår lite bättre nu än i morse. kan i allafall uppdatera bloggen. Så är ju inte döds sjuk. *PUHH* men ska försöka gå iskolan imon! Om jag är bättre så ska jag louise elinor jasmine & Ronja spöka på en lågstadieskola ju ;) Kommer bli super skoj. jag kommer in lite senare med ett nyare färskare inlägg!


samtal till annasw ? ;)





ja vem är det igenteligen som ringer mig? lista ut det allihopa, Något att sova på inatt!
hallå snyggingar. hoppas alla haft/har en super härlig dag. ska börja gymma snart. Skönt & roligt att komma igång lite förutom ridningen. Men det är ju så att jag inte vill gå på gymmet själv hela tiden i början så ska försöka få med Jennifer eller beca på ideén också!  + mörkrosa läppstifft är min grej från och med nu! ÄLSKA, visst passar jag i det? :)


trötta annasw..



Nu är jag trött som bara den. Ni kan inte få nog av mina snygga bilder, I know! :D


okej, eller ej?




Det har väckts många diskutioner, och åsikter runt ICA's nya reklamfilm ''Nya praktikanten''. Då en som faktiskt har ng sorts medfödd sjukdom spelar, (anurlunda) Jag tyckte detta var helt fel! att göra en sådan här reklamfilm var diskrimenering mot dom som faktiskt har denna sjukdommen! Det är inget dom valt. Visst killen i filmen kanske får hyffsat bra betalt för att vara med i filmen men det gynnar ju inte alla andra? Men efter att jag ikväll hittat uppföljaren på reklamen har jag ändrat åsikt och uppfattning. kanske är dessa reklamsnuttarna bara för att väcka tankar?, vad tror du/ni`? Okej eller ej?
Men dock är ICA reklamerna dom bästa reklamerna som någonsin gjorts! :) tycker lätt dom ska göra en film där alla är sammlade!
                       

 
haha HEJJA jerry! nu är han störtcool!


För det kostar att ligga på topp gott folk!


Annasw är tillbax!


rummet!

IKEA, IKEA, IKEA.
eran favorit bloggare anna är tillbax. Jag vet att jag vart skit dålig på att uppdatera den senaste veckan. URSÄKTA MIG! iallafall så tänker jag berätta för er att mitt rum är helt komplett nu. And I love it! Grattis till bloggeskan Foki som tog hem hela 3 pris på blogg awards. Hon är verkligen värd det. Nu i veckan har mina kära vänner Jennferi, Elinor och Louise hunnit fylla 14 år. GRATTIS. Vill på minna alla om att jag och Linnéa ska åka upp till stockholm också, Så ser ni oss där får ni allt ta och hälsa!  Vi ses & hörs i morgon bitti, See you! :*


Ikea,

Nu är jag med linnéa. orkar inte skriva. Orkar inte uppdatera.
Ska sova när hon har åkt hem. imon är det ikea. Kanske kan det få
mig på bättre tankar!? Men aja nu ska jag inte klaga. Hoppas ni haft
en trevlig kväll iallafall. Linnéa har vart min kvälls ända posetiva iallafall.
+ att mitt rum håller på att tapetseras. aja nog pratat, sovgott :*


.

Mogen du är älskling ;)


Godnatt & Grattis!

Först och främst, GRATTIS jennifer som fyller 14 år idag.
för det andra så ber jag om ursäkt för en dålig & tråkig uppdatering under dom senaste dagarna. Men jag återkommer imorgon pigg och glad. Så vi ses då. Puss hej!


videoinlägg från imorse


Stockholms resa inbokad!

Som jag sa så ska jag och lilla Linnéa åka upp till stockholm 27-30 november, vi åker på fredagen runt 11 tiden. Buss upp till växjö. Sen därifrån åker vi tåg runt 5 timmar upp till stockholm. Ska ta med mig datan och göra lite roliga video inlägg på väg upp kanske. + Att vi har bestämmt att kolla på massa filmer. Aja ialafall så ska vi sova hos hennes släkting. Sen på lördagen shoppar vi och går på julmarknad, Sjukt skoj. och sanningen är att jag aldrig vart i stockholm. Shiiit ja det är sant. :O. Men iallafall så blir det ju av nu. Sedan ska vi kolla på high school musical musikalen med kevin borg på kvällen & Söndagen åker vi på STHLM horse show. :D måndagen där på väntar den 6 timmar långa resan hem :( En skit rolig spexad helg kommer vi ha med andra ord. JAG LÄNGTAR!





Plugga & städa..

jaha? då var det dags att ta tag i dom lite mer viktiga sakerna. Nämligen att städa och plugga inför mina två kommande prov som är på måndag och tisdag, Kommer inte ha datan på hela dagen så uppdaterar er lite ikväll.

Juste ja, tjejerna sov ju hos mig fråg freda till lördag. Eller a några utav alla tjejer. Vi hade det trevligt och somnade nog inte förrens fram mot 5 tiden, efter att vi tittat på en skräck film som hette fingerprints eller något. Inget vidare läskig och med ett konstigt slut. spelade detta spelet också jätte mkt iför går kväll. Fjantigt men beroennde framkallande, Man blir så förbannad när man snubblar precis vid målflaggan!


http://www.jesper.nu/onlinespel/motor/5298-crazy_taxi

Senare idag måste jag städa ut hela mitt rum för vi ska ju somsagt göra om det. Kommer försöka lägga in ett lite roligare och mer intressant inlägg ikväll när jag nästan är klar med  alllt. så ni som känner mig och har mitt numer kan gärna slå en pling eller skicka något roligt sms. Ps. Lägger upp lite roliga bilder från hemma kvällen med föräldrarna igår, Slutade med att jag började baka blåbärspajer.



Sådan far, sådan dotter
sådana gulliga vänner!


ett gott skratt!


ja hörni, elakt eller rätt åt dom, Ni bestämmer ;)




planer

Sitcker ut och rider kimberley nu.
senare kommer brudarna.
Louise&Elino glömm inte dans mattorna :D


spermasnack med Nicole & anna

Nu är klockan snart 00.30 :D och jag och nicole sitter på msn och ritar spermieserier, vet inte hur vi kom in på det men det var något med att man inte skulle ljuga och vem som lärde sig det först, osv. Så här blev det fina resultatet, Titta och njut gott folk för dethär ser man inte varje dag!




Frågor & svar



Hur är du som person?

jag är en mycket glad person som inte gillar någon sorts  komflikter. Jag älskar humor och ser alltid till att ha ett par roliga skämt. Mina vänner, min familj & mina hästar är dom som står mig närmast.

Hur ska en kille vara ?

En kille som jag kan tänka mig vara ihop med ska vara snäll,rolig & se bra ut. Det är jätte viktigt att han lyssnar och att jag kan säga allt till han. Han ska kunna förstå om jag säger nej till saker och inte frågesetta varför hela tiden. Han måste vara frammåt och inte allt för blyg.

Ditt bästa minne?
Oj, den var svår. jag har många bra minnen men dom bästa är nog alla dom jag har med mina vänner. 

Vad gör du om 15 år ?

*vad jag hoppas att jag gör om 15 år* är att jag har flytatt ut till kanske skåne trakterna med en kille? har barn och ett bra arbete. Hoppas att jag har bra kontakt med mina nuvarande vänner och även har många nya. Jag hoppas också att jag har en egen häst gård och tävlar mycket. ;)

Om du blir en känd bloggerska, kommer du fortfätta blogga som du gör?
jag tror inte att jag kommer bli känd på min blogg, men visst hade det var ganska skoj. Jag skulle fortsätta att blogga som jag gör, fast med fler & roligare inlägg. Skulle aldrig få för mig att ''fejka'' hur jag själv är i bloggen.

Är du oskulg?
ja mina vänner, det är jag.

skulle du kunna tänka dig att göra läpp/bröst förstoring?
NEJ NEJ och åter igen NEJ. absolut inte. jag tycker det är så mycket finare att vara narturlig. men visst vissa passar i det. Men jag skulle inte kunna tänka mig själv i det.

Tycker du heffa är bäst?
heffa är en utav dom bästa! :D

Älskar du beca?
Rebeca har alltid vart som en syster för mig och jag kan alltid prat med henne om allt. Jag kan säga att jag ÄLSKAR rebeca och verkeligen mena det som vän. Hon är en av mina absoulta bästa vänner!

 erkänn du älskar louise massa mkt?
jag säger som jag skrev på rebecas, ja jag älskar louise som vän. Hon precis som många andra ställer alltid upp.

Hur ska en vän vara, för dig?
jag tycker man ska kunna lita på sina vänner och absolut ska man ha roligt med dom.

vilken är din favoritlåt?
jag är en allätare inom musiken, men just nu lyssnar jag mycket på:
michael jackson-I'll be there
ted gäredstad-himmlen är oskyldigt blå


sista chansen..

Ska bara påminna er om att imon är det sista dagen ni kan ställa era frågor.

ställ dom här på bloggen
på min bilddagbok. annaswensson @ bdb
eller på mailen. [email protected]


Stockholm nästa?

Linnéa ringde mig tidigare idag. Hon kom med frågan om jag ville följa med henne och hennes mamma till stockholm horse shoow. KLART som fan att att jag ville. men var tvungen att prata med mina föräldrar först ju. Mamma tyckte det var helt okej så nu ska jag bara prata med Linnéa igen. Det är ju inte 100% säkert att jag kan följa med. men 99! :D åker typ 27 november (en fredag.) Sen på lördagen blir det shopping och julmarknad i gammla stan, Söndag stockholm horse shoow & måndag åker vi hem igen. ÅH vad roligt det skulle vart. :D tack till Linnéa som frågade om jag ville med!

f


FRÅGESTUND?!

ft

Nu är det dags för en frågestund för första gången här på Annasw.blogg.se du har chansen att ställa en fråga angående vad du vill, (Dock tar jag inte med alla frågor!) redan på torsdag kväll kommer svaren upp.

*alla undrar något, vad undrar du?*


Uppdatering från tvrummet

jajamen nu är det så att jag ska sova i tv rummet tonight, så jävla äckligt luktar det i mitt rum på grund utav att vi börjat måla om garderoben. Börjat kika lite smått på roliga saker & färger jag ska ha i mitt rum. Svart & vitt ska vara grunden. I te.x tapeter med mera. Sen funderar jag på att ha rött eller mörklila som lite färgklick? Men vet faktiskt inte riktigt. Mamma tycker det skulle vart fint med grönt. Någon som har ett förslag? Ska iallafall skaffa ny säng, ny tv, skaffa STOR spege, ut med skrivbordet. Sen funderar jag på om jag ska ha en ''smink hörna'' eller ah en hylla & spglen vid den lixom? Men hursom helst så känns det skit bra med att vi har börjat fixa rummet nu igen!:D  + att nu har vi en ny mediaspelare i tv rummet så man kan sitta vid datan på tv:n :D

puss & godnatt hälsar Annasw ♥


planer inför kvällen!

Åker upp till Rebeca nu, ni når mig på mobilen!


i bland kläder & gammla böcker..

Jag är så duktig så jag som vissa andra inte städar min gaderob! Eller ah det där var nog bara halva sanningen. Jag HATAR att städa så ja mitt rum är inte alltid så rent och snyggt. Men nu ska vi ju göra om mitt rum helt igen så måste städa/rensa ut alltihop och mamma tyckte gaderoben & skrivbordet var bra att börja med. Men snart är allt för hoppningsvis klart. Ska köpa en 1.20 meters säng (: Men som tur är så lyssnar jag på musik samtidigt.
kvällens händelser blir som sagt inget märkvärdigt


Dagens låt!


Godnatt

Nu kollar vi på ännu en film, Sen vet jag inte vad som händer,
kanske sova? Aja godnatt och vi hörs imon!


Hos Louise&Elinor

Nu sitter jag hemma hos Louise & Elinor med lite annat folk! Vi har precis nyss spelat på ''dansmattan'' Ätit kräftor & Ringt lite ;) Nu sitter vi och kollar på en skräck film som jag dock har sett  men det var ca, 1 år sedan. Creep och handlar om en tjej som somnar på tunnelbanan, när hon senare vaknar upp är hon in låst och kommer inte ut. händer en massa läskigt där inne och jag tycker verkeligen det är en film att se! Spelade in när vi dansade haha. + att kvällens outfit kommer här! Men nu tillbaka till filmen mina vänner. Usch hhaha fatta vad alla små fjantar skrik ;) Puss hej :*

de  g
Kvällens outfit


(Y)


videoinlägg



Mitt första videoblogg inlägg
dåligt ljud & bild men ni får nöja er! :D


Planer inför imon.

Funderar på att börja göra videoinlägg då och då? Men vet inte, vad tycker ni?
dagen har vart sådär, men det är sånnadär saker som ni inte ha med att göra ;)
Inte idag iallafall! imorgon ska vi hyra film och sova hos Louise & Elinor.
SUPER MYSIGT. Ska även köpa kräftor och äta på. Alltid lika trevligt att
vara med vännerna. Gör ju inte saken värre heller att jag har dom bästa!
                         Nu måste jag gå och duscha, Senare kommer det ett inlägg till, See you later!                          
 




RSS 2.0